Opdrachtgevers

Opdrachtgevers
Finance Recruitment

Als dienstverlenende organisatie bestaat ons specialisme uit het werven en selecteren van financieel personeel, vast en interim.

 

U kunt hierbij denken aan de bemiddeling en plaatsing van direct beschikbare (Assistent) Controllers, Financial- en Business Controllers, Grootboekadministrateurs, (Assistent) Accountants samenstel- en controlepraktijk, Belastingadviseurs/ Fiscalisten, Aangiftemedewerk(st)ers, Debiteuren- Crediteuren Administrateurs, Salaris/ Loonadministrateurs en andere financiële talenten.

 

Opdrachtgevers kunnen enerzijds bij ons terecht voor de traditionele werving en selectie trajecten, anderzijds kunnen opdrachtgevers ook bij ons terecht voor tijdelijke capaciteitsproblemen en vraagstukken voor openstaande flexibele interim opdrachten.

 

Kevin beschikbaar als Interim (Corporate) Recruiter

Sinds 2008 is Kevin actief binnen de recruitmentbranche en heeft hij functies uitgevoerd zoals: Business Manager Finance & Accounting, Accountmanager Finance & Accounting, Accountmanager Accountancy & Fiscaliteit en Accountmanager Banking & Insurance, kortom als Recruiter.

In 2014 is hij gestart als zelfstandig ondernemer met De Vet Financials – Financial Recruitment. Naast het op werving & selectiebasis invullen van Finance vacatures zijn daarbij in 2020 ook de extra diensten detachering-detavast en Interim Recruiter aan toegevoegd.

Als Interim Recruiter functioneert Kevin als verlengde- en als Ambassadeur van de inhurende opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit aanbieden in de werving en selectie van talenten.

Waarin zijn wij beter?

 

Met de beste wervingsinstrumenten schakelen wij een tandje bij waar andere Recruiters stoppen

Wij schakelen snel en direct, daarom lukt het ons om u in de meeste situaties van kwalitatief financieel personeel te voorzien

U bespaart kostbare tijd omdat u ons specifiek laat werven en selecteren zodat u zich weer focust op uw Core Business

Een netwerk van kwalitatieve Financials opgebouwd in de afgelopen 10 jaar