Over ons

De Vet Financials

 

De Vet Financials, dé landelijk specialist op het gebied van Finance Recruitment.

 

Specialisme

Als dienstverlenende organisatie ons specialisme uit het werven en selecteren van financiële professionals in de financiële dienstverlening.

De Vet Financials werkt voor productie bedrijven zoals: accountantskantoren, administratiekantoren, vastgoedorganisaties, projectontwikkelaars, scheepvaart- maritiem- transportsector, vermogensbeheerders, (groot)banken en verzekeraars, automotive en andere MKB-bedrijven en multinationals.

Inzetbaar als Interim Corporate Recruiter

Kevin is tevens inzetbaar als interim corporate recruiter.

Sinds 2008 is Kevin actief binnen de recruitmentbranche. Hij heeft functies uitgevoerd zoals recruiter accountancy & fiscaliteit, accounting & finance, business manager accountancy & fiscaliteit, finance & accouting.

In 2014 is Kevin gestart als zelfstandig ondernemer binnen de recruitmentbranche.

Naast het op werving & selectiebasis invullen van finance vacatures zijn daarbij in 2020 ook de extra dienst: interim corporate recruiter aan toegevoegd.

Als interim corporate recruiter fungeert Kevin als ambassadeur van de opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit bieden in de werving en selectie van accountancy en finance talenten.

Ben je op zoek naar een interim corporate recruiter? neem dan contact op met Kevin via 06-24358641 of mail kevin@devetfinancials.nl

Verbinder

Kevin is sinds 2008 actief in de arbeidsbemiddelingsbranche met een focus binnen de segmenten finance & accounting, accountancy & fiscaliteit, banking & insurance. Hij heeft ervaring met werving & selectie, uitzendconstructies, detachering, deta-vast en management van (interim) financiële professionals.

 

Het einddoel van opdrachtgevers en kandidaten staan hoog in het vaandel en worden gedurende het totale rekruteringsproces niet uit het oog verloren. Lange termijn relaties. Dit is Kevin`s passie, bij elke match volgt de voldoening.

 

Kandidaten en opdrachtgevers omschrijven Kevin als een professioneel, persoonlijk, dienstbaar en doelgericht persoon, die door open communicatie snel een ‘klik’ creëert.

Concluderend ligt Kevins passie bij het verbinden van talenten met organisaties en vice versa.