Over ons

De Vet Financials

 

De Vet Financials, dé landelijk specialist op het gebied van Finance Recruitment.

 

Specialisme

Als dienstverlenende organisatie bestaat ons specialisme uit het werven en selecteren van financieel professionals in de financiële dienstverlening.

De Vet Financials werkt voor toonaangevende bedrijven zoals: Accountantskantoren, Administratiekantoren, Vastgoedorganisaties, Projectontwikkelaars, Scheepvaart- Maritiem- Transport sector, Vermogensbeheerders, (Groot)Banken en Verzekeraars, Automotive en andere MKB-bedrijven en multinationals.

Interim (Corporate) Recruiter

Kevin is ook beschikbaar als interim corporate recruiter.

Sinds 2008 is Kevin actief binnen de recruitmentbranche en heeft hij functies uitgevoerd zoals: Business Manager Finance & Accounting, Accountmanager Finance & Accounting, Accountmanager Accountancy & Fiscaliteit en Accountmanager Banking & Insurance, kortom als Recruiter.

In 2014 is Kevin gestart als zelfstandig ondernemer met De Vet Financials – Financial Recruitment. Naast het op werving & selectiebasis invullen van Finance vacatures zijn daarbij in 2020 ook de extra diensten detachering-detavast en Interim Recruiter aan toegevoegd.

Als Interim Recruiter functioneert Kevin als verlengde- en als Ambassadeur van de inhurende opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit aanbieden in de werving en selectie van talenten.

Verbinder

Kevin is sinds 2008 actief in de arbeidsbemiddelingsbranche met een focus binnen de segmenten Finance & Accounting, Accountancy & Fiscaliteit, Banking & Insurance. Hij heeft ervaring met werving & selectie, uitzendconstructies, detachering, deta-vast en management van (Interim) Financial Professionals.

 

Het einddoel van opdrachtgevers en kandidaten staan hoog in het vaandel en worden gedurende het totale recruitmentproces niet uit het oog verloren. Lange termijn relaties. Dit is Kevin`s passie, bij elke match volgt de voldoening. Financials binnen het netwerk omschrijven Kevin als een professioneel, persoonlijk, dienstbaar en doelgericht persoon, die door open communicatie snel een ‘klik’ en vertrouwen creëert.

 

Concluderend ligt Kevin`s passie bij het fungeren als verbinder van talenten met organisaties en vice versa.