Over ons

De Vet Financials

 

De Vet Financials, dé landelijk specialist op het gebied van Finance Recruitment.

 

Specialisme

Als dienstverlenende organisatie bestaat ons specialisme uit het werven en selecteren van financieel professionals in de financiële dienstverlening.

 

De Vet Financials werkt voor toonaangevende bedrijven zoals: Accountantskantoren, Administratiekantoren, Vastgoedorganisaties, Projectontwikkelaars, Scheepvaart- Maritiem- Transport sector, Vermogensbeheerders, Banken, Verzekeraars, Automotive en andere MKB-bedrijven en multinationals.

Verbinder

Kevin is sinds 2008 actief in de arbeidsbemiddelingsbranche met een focus binnen de segmenten Finance & Accounting, Accountancy & Fiscaliteit, Banking & Insurance. Hij heeft ervaring met werving & selectie, uitzendconstructies, detachering, deta-vast en management van (Interim) Financial Professionals.

 

Het einddoel van opdrachtgevers en kandidaten staan hoog in het vaandel en worden gedurende het totale recruitmentproces niet uit het oog verloren. Lange termijn relaties. Dit is Kevin`s passie, bij elke match volgt de voldoening. Financials binnen het netwerk omschrijven Kevin als een professioneel, persoonlijk, dienstbaar en doelgericht persoon, die door open communicatie snel een ‘klik’ en vertrouwen creëert.

 

Concluderend ligt Kevin`s passie bij het fungeren als verbinder van talenten met organisaties en vice versa.