Werving | selectie | interim

Werving
Selectie
Interim

Werving & Selectie – Interim

Wij zijn een jonge, professionele en ambitieuze recruitment onderneming met expertise in de bemiddeling en plaatsing van Financieel Personeel.

 

U kunt hierbij denken aan direct beschikbare (assistent) controllers, (assistent) accountants samenstel- en controlepraktijk, business- en financial controllers, hoofden administraties, finance managers, belastingadviseurs/ fiscalisten, debiteuren- en crediteurenadministrateurs, grootboekadministrateurs, salaris-/ loonadministrateurs en andere financiële talenten.

 

Opdrachtgevers kunnen enerzijds bij ons terecht voor de traditionele werving en selectie trajecten, anderzijds kunt u ook bij ons terecht voor uw tijdelijke capaciteitsproblemen en flexibele INTERIM vraagstukken.

 

INTERIM FINANCE PROFESSIONALS

Voor de inzet van tijdelijk inzetbaar financieel personeel bent u ook bij ons aan het juiste adres, vraag ons gerust naar deze maatwerktrajecten.

 

Interim (corporate) recruiter

Sinds 2008 is Kevin actief binnen de recruitmentbranche en heeft hij functies uitgevoerd zoals recruiter accountancy & fiscaliteit, business manager accountancy & fiscaliteit, recruiter finance & accounting, business manager finance & accounting, accountmanager/ recruiter banking & insurance.

 

Kevin is ook inzetbaar als interim corporate recruiter. In 2014 is Kevin gestart als zelfstandig ondernemer.

 

Als interim corporate recruiter functioneert Kevin als ambassadeur van de inhurende opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit bieden in de werving en selectie van talenten.

Waarin zijn wij beter?

 

Met de beste wervingsinstrumenten schakelen wij een tandje bij waar andere Recruiters stoppen

Wij schakelen snel en direct, daarom lukt het ons om u in de meeste situaties van kwalitatief financieel personeel te voorzien

U bespaart kostbare tijd omdat u ons specifiek laat werven en selecteren zodat u zich weer focust op uw Core Business

Een netwerk van kwalitatieve Financials opgebouwd in de afgelopen 10 jaar