Werving | selectie | interim

Werving
Selectie
Interim

Werving & Selectie – Interim

Wij zijn een jonge, professionele en ambitieuze recruitment onderneming met expertise in de bemiddeling en plaatsing van Financieel Personeel.

 

U kunt hierbij denken aan direct beschikbare (Assistent) Controllers, (Assistent) Accountants samenstel- en controlepraktijk, Business- en Financial Controllers, Belastingadviseurs/ Fiscalisten, Debiteuren- Crediteuren Administrateurs, Grootboekadministrateurs, Salaris/ Loonadministrateurs en andere financiële talenten.

 

Opdrachtgevers kunnen enerzijds bij ons terecht voor de traditionele werving en selectie trajecten, anderzijds kunt u ook bij ons terecht voor uw tijdelijke capaciteitsproblemen en flexibele INTERIM vraagstukken.

 

INTERIM

Voor de inzet van tijdelijk inzetbaar financieel personeel bent u ook bij ons aan het juiste adres, vraag ons gerust naar deze maatwerktrajecten.

Interim (Corporate) Recruiter

Kevin is ook beschikbaar als interim corporate recruiter.

Sinds 2008 is Kevin actief binnen de recruitmentbranche en heeft hij functies uitgevoerd zoals: Business Manager Finance & Accounting, Accountmanager Finance & Accounting, Accountmanager Accountancy & Fiscaliteit en Accountmanager Banking & Insurance, als Recruiter.

In 2014 is hij gestart als zelfstandig ondernemer met De Vet Financials – Financial Recruitment. Naast het op werving & selectiebasis invullen van Finance vacatures zijn daarbij in 2020 ook de extra diensten detachering-detavast en Interim Recruiter aan toegevoegd.

Als Interim Recruiter functioneert Kevin als verlengde- en als Ambassadeur van de inhurende opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit aanbieden in de werving en selectie van talenten.

Waarin zijn wij beter?

 

Met de beste wervingsinstrumenten schakelen wij een tandje bij waar andere Recruiters stoppen

Wij schakelen snel en direct, daarom lukt het ons om u in de meeste situaties van kwalitatief financieel personeel te voorzien

U bespaart kostbare tijd omdat u ons specifiek laat werven en selecteren zodat u zich weer focust op uw Core Business

Een netwerk van kwalitatieve Financials opgebouwd in de afgelopen 10 jaar