Werving | Selectie | Interim

Werving
Selectie
Interim

Werving & Selectie | Interim

Wij zijn een jong, professioneel en een ambitieus werving & selectiebureau met expertise in de werving & selectie van financieel personeel.

 

U kunt hierbij denken aan (assistent) controllers, (assistent) accountants samenstel- en controlepraktijk, business- en financial controllers, hoofden administraties, finance managers, belastingadviseurs/ fiscalisten, debiteuren- en crediteurenadministrateurs, grootboekadministrateurs, salaris-/ loonadministrateurs en andere financiële talenten.

 

Opdrachtgevers kunnen bij ons bureau terecht voor enerzijds de traditionele werving & selectie trajecten, anderzijds kan men ook bij ons terecht voor tijdelijke capaciteitsproblemen en interim finance vraagstukken.

 

INTERIM FINANCE PROFESSIONALS

 

Voor de inzet van tijdelijk inzetbaar financieel personeel bent u ook bij ons aan het juiste adres, vraag ons gerust naar deze maatwerktrajecten.

 

INTERIM CORPORATE RECRUITER

 

Kevin is ook inzetbaar als interim corporate recruiter. In 2014 is Kevin gestart als zelfstandig ondernemer. Als interim corporate recruiter functioneert Kevin als ambassadeur van de inhurende opdrachtgever. Daardoor kan hij extra exclusiviteit bieden in de werving en selectie van talenten.

 

Interim opdrachten

 

  • Maart 2022 – heden Interim TA Specialist bij Koninklijke PHILIPS
  • Mazars
  • Witlox VCS Accountants & Belastingadviseurs

Waarin zijn wij beter?

 

Met de beste wervingsinstrumenten schakelen wij een tandje bij waar andere Finance Recruiters stoppen

Wij schakelen snel en direct, daarom lukt het ons om u in de meeste situaties van kwalitatief financieel personeel te voorzien

U bespaart kostbare tijd omdat u ons specifiek laat werven en selecteren zodat u zich weer focust op uw Core Business

Een netwerk van kwalitatieve Financials opgebouwd in de afgelopen 10 jaar

Kevin inzetbaar als Interim Corporate Recruiter